Adidas е лидер в света на спорта. Още в миналия век, той се нарежда в топ листата, наред с Nike и като, че ли си е поставил цел да поори позицията. Не еднократно двете компании се изправят в ожесточен двубой в множество Световни първенство по целия свят и безцеремонно спечелват сърцата и почитанията на своите фенове. Като 3-ти голям играч сред спортните продукти, дрехи и обувки е бранда на Puma.

Adidas е марка номер във футбола на световно ниво. Амбицията днес, която си поставя компанията на Адидас спортни обувки е да запази лидерската позиция и да премине граничната за продажби във футбола.

Тя предлага многообразие от кецове, мъжки обувки, ботуши, зимни обувки, маратонки, апрески.

С тази насока тръгва Adidas, която вече е изградила име и е създател за множество национални екипи. Марката спортни стоки залага силно на продажбата на мъжки бутонки за световните първенства провеждани, както в Европа, така и по света.

Adidas става и водещ партньор на ФИФА, което не е неочаквано и бележи сериозни приходи от продажба на официалната топка. В листата й за рекордни постижения остава и „Джабулани“ и „Тиймгайст“, от която има над 10 млн. броя продажби.

Успехът на обувки с бранда Adidas не се основава на размера на компанията спрямо останалите. Тя е брандирала и екипи на участващите на различните Световни първенства, а днес е марка номер едно сред хора от всяка възраст и националност.

„Адидас“ е компания, основана в Германия. Тя е най-големият производители на спортни стоки в света. Седалището на Адидас е в Германия, докато производството отдавна е насочено предимно в Азия, а продажбите стават по магазини, аутлет, онлайн магазини.

Историята на компанията започва с нейния създател и баща е Адолф Даслер. От прякора му Ади произхожда и началото на адидас продукти. Фирмата е основана в Бавария, град на име Херцогенаурах. Марката Адидас става световноизвестна на световното по футбол първенство в Берн в 1954 г. Футболистите по време на мача носят обувки на Даслер, които по онова време правят своята революция сред бутонки. Те предлагат свалящи се и заменящи се бутони на подметките, което поставя бранда като хит сред спортните обувки за онези години. Даслер почива в 1978 г, но след себе си има едно истинско наследство – марката Адидас с всички модели обувки.

Адидас – усещане за стил, комфорт, класа

Вече десетилетия наред Адидас е запазена марка на фирмата с популярни  линии и лого. Тя е символ на олимпийските игри, който обединява всичките континенти.

Още в началото на 1990-те г. за популярността на 3-те линии и преобразяването им в успешна марка имена на световни личности като Девид Бекам и Мадона са модните рекламни лица. В 1986 г. е създаден и „музикалния паметник“, а песента „My Adidas“ превъзнася продуктите на Адидас по завладяващ начин. Следват още няколко години, когато се появява и банда „KoRn“, а той прави „Адидас“ още по-известен. Днес вече две десетилетия KoRn стои плътно зад Адидас. Дори има песен наречена „A.D.I.D.A.S“, което буквално означава „All Day I Dream About Sex“.

Адидас като емблема на световните Олимпийски игри – по отношение размерите на емблемата по облекла и обувки Адидас и предимно за олимпийските атлети се води спор, т.к. Адидас няма право да рекламира по натрапчив начин своите линии. Тогава е въведено и правило, всеки бранд да поставя емблемите си на пространство не повече от 20 кв. см по облекла и обувки.

Съвместимост с Reebok от 2005 г, Адидас привлича към себе си друга конкурентна фирма. Това е Reebok. Очакванията са компанията да достигне оборот от 9 млд. евро и да подобри поне с 2 пъти пазарния дял на спортни обувки, на територията на цяла Америка. Преди това Адидас нямат огромен пазарен дял и популярност в Америка със своите спортни обувки, за разлика от Reebok, а в Европа ситуацията е напълно обратната. С изкупуване акциите на Reebok, Адидас се стреми и очаква да задмине дори другия си силен опонент Nike.

Адидас на футболни събития – Световната федерация по футбол сключва договор с Адидас за топки за световното първенство в 2010 г. По време на Световното футболно първенство в 2014 г. Адидас инвестира 250 млн. евро за футболни мероприятия. Реално историята показва, че от 1970 г. всички футболни първенства в световен мащаб са подкрепяни силно от марката спортни стоки Адидас.

Не е случайност и факта, че Адидас притежава акции в размер на 9,1% от ФК „Байерн“, Мюнхен.

Многообразие от кецове, мъжки обувки, дамски спортни обувки, детски обувки, ботуши, апрески и популярните маратонки  са носени от известни личности, рекламни лица на Адидас. Сред популярните звезди, познати от малкия екран, лица на Адидас, които ревниво носят марката Адидас и са я превърнали в свои подпис са: множество футболни звезди, от които  – Дейвид Бекам, Фернандо Торес, Стивън Джерард, Хуан Мата, Кака, Франк Лампард, Михаел Балак, както и български Красимир Балъков, Димитър Бербатов, Йордан Лечков, Зинедин Зидан и други.

Адидас по света и у нас – бранда за спортни облекла, обувки и аксесоари не е популярен единствено сред футболистите, нито е само за заможните. Той е марка номер едно, защото създава истинско усещане за комфорт, въздушност, класа и е на достъпни за всеки цени. Продуктите с марка Адидас може да откриете във всеки аутлет в населеното място, където живеете или в онлайн магазините на големите вериги в страната.

Как да избираме обувки Адидас

Прогнозата, която се дава за бранда на Адидас е сведена до много традиционни състезателни обувки, отзивчивост на обувката и тласъка на Adidas да предложи най-доброто.

Ако все още не сте се убедили в ползите на спортни обувки Адидас, то предлагаме ви 5 причини, заради, които е добре да ги притежавате:

Изтъквани като един от най-бързите в света, Адидас спортни обувки са били носени от много от спортисти и видни светски личности, още в миналия век. Те са символ на последното десетилетие и говорят за съвремие, примесено с класика.

Адидас спортни маратонки са не само подходящи за тренировка, но и изключителни за излет, спринт, фитнес. Тези обувки не се чувстват много по-различни от останалите на пазара, а създават неимоверно голям комфорт.

Adidas създават функция за подкрепа, придават здравина и сцепление, като защитават крака от всякаква повреда, включително и такава на материала. Тази твърда пластмаса също увеличава чувствителността на обувката и това е първото нещо, което се забелязва.

Adidas не еднократно прави революция със своите продукти. Т е като самата ирония за обувната промишленост; осигурява ултра-модерни технологии смесена с много основни материали, стил дизайн и уникалност.

Adidas е един от най-добрите производители на спортни и активни марки обувки, в това число кецове, зимни обувки, ботуши, апрески, маратонки и мъжки обувки Адидас. Тяхната известност по целия свят е свързана преди всичко с качество и комфорт. Adidas проектира обувки за почти всяка атлетична нужда, както и за специфични спортове като голф, баскетбол и футбол. Те също така предлагат линия на модни спортни обувки за всекидневна употреба , както и сандали.

Компанията продава обувки, дрехи и спортно оборудване в целия свят и е сред най-популярните спортни марки днес. Adidas се продава на много търговци на дребно на големи и малки фирми и компании, онлайн спортни облекла и обувки.

Adidas предлага своите обувки в широк спектър от стилове и за много специфични цели, като представя линии за мъже, за жени и деца. Тяхната продуктова линия включва обувки за ходене, бягане, ски-обучение, баскетбол, а дори и за вдигане на тежести. За да изберете правилните обувки за вас, първото важно нещо е да установите вашите нужди от обувка. Adidas проектира своите спортни обувки с най-съвременната наука да създава и осигурява комфорт, стабилност и защита на стъпалото.

Много хора купуват Адидас обувки за своите тренировки, а има и обувки за почти всяка цел. Общата тренировка дейности може да бъде съчетана с Адидас обувки, за която е предназначена.

Един от най-известните линии на Адидас са тези обувки, които се предлагат за бягане, ходене, включително и маратонки. Въздушните обувки се отличават с технология, която създава уплътнение чрез използване на въздух. Съществуват множество подгрупи, а едни от най-продаваните обувки в продуктовата линия са включени в линията за аеродинамични.

Изборът на правилната Адидас обувка, включва много и различни варианти, които понякога могат да затруднят покупката. Да намерите подходящия чифт дава много възможности с малко усилия. Един от най-лесните начини да изберете обувката за вас е да помислите как ви харесва обувката, с какво предназначение ще се ползва – ежедневно или само за конкретен вид спорт, както и как се чувствате с нея и какво ниво на омекотяване и гъвкавост дава на ходилата. Всичко това преди покупката.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *